Acasă ADMINISTRAȚIE Veste mare pentru iubitorii sportului: a început licitația pentru construirea noului stadion de la Târgoviște

Veste mare pentru iubitorii sportului: a început licitația pentru construirea noului stadion de la Târgoviște

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, stadionul va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din Liga I, din competițiile europene, dar și meciurile Naționalei.

de adrian

Pas decisiv pentru proiectul noului stadion de la Târgoviște: a fost lansată licitația pentru executarea  proiectului  în care 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 este direct implicat. Vestea excelentă pentru toți iubitorii fotbalului și ai sportului în general, a fost dată de președintele Corneliu Ștefan, care a venit și cu detaliile cele mai importante:

„Valoarea maximă pentru implementarea proiectui este de aproximativ 300.000.000 lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând  25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției.

Stadionul va fi un complex sportiv județean și regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice.

Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐈, din competițiile europene, dar și 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥.

Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:

-𝟏𝟐.𝟎𝟏𝟐 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢;

-𝐩𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐥𝐞𝐭𝐢𝐬𝐦;

-𝟒𝟑𝟒 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞;

-𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv nașional și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion”- a transmis președintele Corneliu Ștefan.

You may also like

1 comentariu

Intrebare 14 iulie 2022 - 10:47

𝟏𝟐.𝟎𝟏𝟐 locuri, înseamnă că este mai mic decât vechiul stadion înainte de demolare care avea undeva intre 13000 – 15000 de locuri estimate. Măcar de ar fîînsă complet, în sensul de a avea tribune de jur împrejur, adică trinuna I, tribuna II și 2 peluze.

Răspunde

Lasă un Comentariu