Acasă POLITIC Vicepreședinte PSD Dâmbovița cere mai multă fermitate conducerii centrale și răspunsuri pe măsură la atacurile politice

Vicepreședinte PSD Dâmbovița cere mai multă fermitate conducerii centrale și răspunsuri pe măsură la atacurile politice

de adrian

Dorinel Soare, vicepreședinte PSD Dâmbovița,unul dintre primarii cu greutate dar și o voce echilibrată , luată în seamă de colegi, s-a declarat nemulțumit de modul în care se răspunde, de la nivel central, atacurilor politice tot mai virulente. Ba mai mult, primarul de la Niculești nu s-a ferit să critice in fața presei locale conducerea centrală a Partidului Social Democrat, pe seama căreia pune comunicarea defectuoasă și lipsa de fermitate:
“Poate mă aude și conducerea Partidului Social Democrat, al cărui membru sunt. Ar fi timpul să se trezească și să întreprindă acțiuni ca cel mai mare partid de opoziție. Eu am rămas surprins de felul în care conducerea centrală, respectiv dl Ciolacu, abordează în această perioadă chestiunea politică  pentru că, până la urmă, totul este politic! Cu pandemie sau fără pandemie, puterea în această cheie acționează.”
 Dorinel Soare a dat ca exemplu reacția palidă la acuzația privind “vânzarea Ardealului”, care trebuia să vină “nu numai de la  domnul Ciolacu, ci și de alți membri marcanți,și foarte aspru taxată. Dacă făcea un pesedist așa ceva , dacă făcea un Dragnea, vai de mine, se ajungea până peste Statele Unite. Ori mie mi se pare puțin cam șovăielnică această poziție. (…) V-am spus, sunt dezamăgit de poziția Partidului Social Democrat. Să mă ierte Dumnezeu, dar, fiind președinte de Camera Deputaților, mai ai și pe alții pe lângă tine, care să-ți spună ce anume să urmărești, ce anume să faci.”
În încheiere, liderul aleșilor locali social-democrați din Dâmbovița nu s-a ferit să aprecieze că  “pozițiile lui Ponta și Băsescu au început să ia fața PSD-ului. Sunt mai incisive și mai prezenți în mass-media. Noi, unul ca mine și alții, așteptăm reacții pe măsură și nu se văd sau, dacă sunt, sunt foarte puține.”
 
 

You may also like

0 comentariu

moshu49 6 mai 2020 - 0:16

na, drace, că mai apăru un dușman pentru „ciuma roșie” CEDO
să vă văz acu’ pe unde mai scoateți cămeșa la nivel național și internațional
că în acest județ cu o media îngenuncheată de marele partid jocurile sînt făcute 🙁
și a propos, e riscant să ajungi „până peste Statele Unite” că stația următoare este Pacificul

Răspunde

Lasă un Comentariu