marți , 23 iulie 2019
Home / POLITIC / VICTOR PONTA, MESAJ PENTRU SIMPATIZANŢII PRO ROMÂNIA: “SĂ NU VINĂ PENTRU FUNCŢII”

VICTOR PONTA, MESAJ PENTRU SIMPATIZANŢII PRO ROMÂNIA: “SĂ NU VINĂ PENTRU FUNCŢII”

Victor Ponta, fondator şi coordonator al Partidului Pro România a efectuat o primă vizită în această calitate la Târgovişte, însoţit de Sorin Câmpeanu, Nicolae Bănicioiu şi Alin Văcaru. Fostul premier a avut întâlniri cu Înalt Prea Sfinţitul Părinte Nifon, Mitropolit şi Arhiepiscop al Târgoviştei, a vizitat campusul universitar şi a purtat un dialog cu membrii şi simpatizanţii Pro România din Târgovişte şi Dâmboviţa, coordonaţi de Georgică Dumitru şi Jean Marinescu.

Ponta a transmis un mesaj clar, în sensul că partidul nu şi-a propus să strângă decât oameni care vor să facă ceva, care nu pot fi cumpăraţi ori şantajaţi. S-a declarat convins că o să vină foarte mulţi şi a recunoscut în acelaşi timp că sunt încă multe de pus la punct în ce priveşte organizarea. Fostul prim-ministru nu a atacat PSD, limitându-se la critici punctuale la adresa lui Liviu Dragnea şi a baronilor locali şi a avut chiar o exprimare metaforică vizavi de drumul actual al principalului partid de guvernare:”Mă simt ca şi când am fi făcut o barcă mică şi trebuie să-I salvăm pe cei de pe Titanicul PSD, care încă petrec…”

Liderul Pro România a declarat că are în continuare mulţi apropiaţi în partidul pe care l-a condus în calitate de preşedinte şi că primeşte mesaje de la numeroşi primari social-democraţi, fiind însă tranşant în această priviinţă:”Vreau să fie foarte clar: Eu nu vreau să transfer tot PSD-ul la Pro România. Nu vreau să luăm oameni ca să ce ? Nu vreau să schimbăm majoritatea parlamentară. Vreau să vină lângă  noi oameni cu care am lucrat în perioada în care eram prim-ministru, care îşi stăpânesc foarte bine domeniile , cum sunt domnul Cîmpeanu şi domnul Bănicioiu şi Daniel Constantin, oameni care ştiu ce vorbesc. Să construim nişte programe, pe care dacă le preia PSD-ul, e foarte bine. Dacă nu le ia, ne batem noi pentru ele. Asta este ideea, să facem o echipă mai mică dar să nu facem compromisuri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *