Acasă POLITIC Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”

de adrian

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a anunțat, prin intermediul unei declarații de presă, deblocarea proiectului de extindere la patru benzi a DN 7, între Bâldana și Titu. Este un pas important după ani de amânări și tergiversări și trebuie amintit aici că Guvernul României, s-a angajat încă din 2007 să susțină această investiție, promisiune făcută atunci de fostul premier Tăriceanu  francezilor de la Centrul Tehnologic Renault, de la Titu:
“Așa cum am promis că voi depune toate eforturile pentru deblocarea și realizarea acestui proiect, iată că se văd primele rezultate. Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă, fiind lansată procedura de licitație.Mă voi asigura în continuare că întreaga procedură va respecta legislația în vigoare și termenele aferente acestei etape, astfel încât, chiar și în cazul în care vor fi contestații, acestea să fie rezolvate cu celeritate, iar proiectul să nu aibă întârzieri de natură birocratică.
În momentul în care am început să iau firul lucrării și am constatat câte piedici se pun în calea realizării proiectului DN 7 Bâldana-Titu, acesta a devenit o provocare personal pentru a demonstra tuturor că atunci când se dorește cu adevărat, se poate!Ma angajez să susțin în continuare orice inițiativă care poate aduce un plus în dezvoltarea județului nostru. Astfel de proiecte reprezintă pilonul central al politicii administrative pe care doresc să o implementez.Și în Dâmbovița se poate…”- a spus președintele Virgil Guran.
 
 
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu