Acasă ADMINISTRAȚIE „Ziua Comunei Potlogi” vine cu multe surprize plăcute, cu invitați de marcă și un spectacol pe cinste!

„Ziua Comunei Potlogi” vine cu multe surprize plăcute, cu invitați de marcă și un spectacol pe cinste!

de adrian

Ziua Comunei Potlogi”, sărbătorită în fiecare an pe 15 august, de Sfânta Marie Mare, a devenit deja o tradiție. Și pentru că am trecut toți prin doi ani de pandemie, cu toate dificultățile și restricțiile de rigoare, de  această dată primarul Nicolae Catrina promite o sărbătoare pe măsura renumelui acestei frumoase comune, cunoscută în toată țara mulțumită ctitoriei Marelui Voievod Creștin Constantin Brâncoveanu.

A precizat primarul Catrina că programul  va începe la ora 17.00, cu deschiderea oficială a manifestărilor. Pe tot parcursul zilei va putea fi vizitat Ansamblul Brâncovenesc și dar și târgul tradițional, unde gospodarii vor găsi tot ce le face trebuință pentru a petrece câteva clipe plăcute.

Dintre invitați nu vor lipsi Corneliu Ștefan- președintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentari PSD, consilieri județeni, primari ai localităților învecinate.

Vor concerta la Potlogi îndrăgiții Nicu Paleru, Mariana Stan, Violeta Barac, Nicolae Datcu, Gigi Stoica și Nicolae Hodina. De la Chișinău va sosi Ansamblul de dansuri țigănești „Enigma Romilor”. Serbarea se va încheia cu „Discoteca Tineretului” și un frumos foc de artificii.

You may also like

Lasă un Comentariu